Lei en kontorplass

BOX

Lei et kontor

Leie av kontor passer for deg som ønsker eget kontor, og samtidig fri tilgang til felles fasiliteter. Mye er allerede booket, men vi har fortsatt kontorplasser for 2 personer og 4 personer. Ta kontakt så snart som mulig, så finner vi en løsning som passer deg.

Leie fra 10 000,– / mnd

Kun 4 kontorer igjen!

FLEX

Fleksibel arbeidsplass

The Box tilbyr også leie av fleksible arbeidsplasser. Velg plass ved et langbord, i en sofa eller på en litt mer skjermet plass. Det er også flere stillerom som kan benyttes ved behov.

Leie fra 1 500,– per måned

I tillegg får du tilgang til

WHY

Moderne møterom

Leier du kontorplass hos oss har du tilgang til å booke møte rom når du har behov for dette. Passer perfekt dersom du skal ha workshops, eller ha kunder på besøk. Møterommene bookes enkelt gjennom vår app.

Book et møterom

Lounge_pre

Flotte fellesområder

Trenger du en pause fra arbeidet har du flotte fellesområder du både kan slappe av på. Lage deg en deilig kopp kaffe, eller benytt kjøkkenet til å lage deg mat. Dette er selvsagt inkludert i leien.

Se flere bilder

Facilities

Kreative produksjoner

Har du behov for fasiliteter i forbindelse med produksjon? Gjennom våre samarbeidspartnere Clockwork, Storyline og Go!Electra kan vi tilby alt fra klipperom, studioer eller kreativt teknisk utsyr. Perfekt hvis du skal lage podcast, film eller musikk. 

Les mer

Noen av våre fornøyde leietakere

logo-thebox-2
logo-thebox-4
logo-thebox-3
logo-thebox-1
color
https://www.theboxoffice.no/wp-content/themes/maple/
https://www.theboxoffice.no/
#171717
style1
paged
Loading posts...
/srv/users/serverpilot/apps/theboxoffice/releases/20210319160451/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
no
yes
off
off
off